Albérlet utáni takarítás

Azonnali kapcsolat: 06-30-138-52-55

albérlet utáni takarítás

Takarító cégünk vállalja alkalmi vagy havi rendszerességgel az albérlet utáni takarítás feladatokat. Nagytakarítástól kiindulva a az apróbb takarítási munkálatokig mindent ránk bízhat!

Albérlet utáni takarítás, buli utáni takarítás diszkrét, megbízhatóan, gyorsan. Keresse takarító csapatunkat és bízza ránk a takarítási néhézségeket.

albérlet utáni takarítás Egy albérlet utáni takarítás esetén fontos, hogy alapos és precíz munkát végezzünk, mivel az ingatlan nem a saját tulajdonunk fontos, hogy tisztán tartsuk nem csak ezért mert a saját higiéniánk függ tőle, de azért is mert a más tulajdonára jobban kell vigyáznunk mint a sajátunkra.
Általában a fiataloknak van kevés idejük a takarításra, az iskola, a bulik, a rohanó életmód nem igazán kedvez a takarítás elvégzésére sem albérletben sem pedig saját ingatlanban. Az aggodalomra semmi ok. Takarító személyzetünkre minden esetben számíthatnak akár albérlet utáni takarítás, buli utáni takarítás akár nagytakarításról legyen is szó.

Albérlet utáni takarítás

Gyors elérhetőség: 06-30-138-52-55

albérlet utáni takarítás Albérlet utáni takarítás részlegünkön belül vállaljuk: beköltözés előtti alapos takarítás, kiköltözés utáni takarítás, festés utáni takarítás beleértve az ablakok tisztán tartását is, konyhaeszközök alapos takarítása, gáztűzhely zsírtalanítása. Bulik utáni takarítást, hogy a tulaj vagy a nem akaratos személy megtudja. Diszkréten, alaposan, gyorsan takarítunk, hogy a takarítási idő a lehető legrövidebb legyen, de minőségi munka legyen. Albérlet utáni takarítás, hogy a tulajdonos előtt ne kelljen szégyenkeznie önnek. Adja át az ingatlant a tulajdonosnak tisztán, higiénikusan.

Nincs más dolga mint felhívnia telefonszámunkat és igénybe venni albérlet utáni takarítás szolgálatunkat.
Ne habozzon, tárcsázzon akár azonnal!

06-30-138-52-55